Velux GLL 1061 SK06 114x118 tetőtéri ablak

Menny. egység: 
db
Cikkszám:
GLL SK06 1061
Termék csoport: 
Gyártó: 
Leírás: 

Felső klincses fa tetőtéri ablak

A VELUX Standard Plus VELUX tetőtéri ablakok innovatív Uw=1,1 W/m2K hőszigetelési értékű 3-rétegű üvegezése és a szabadalmazott ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszer a záloga annak, hogy otthona télen meleg marad.
A fa tetőablak gyártásakor extra EPS hőszigetelő anyagot helyezünk el a tok és a szárny csatlakozásainál, a karbantartásmentes ablakok esetén pedig az ablak fa magja kap speciális hőkezelést a jobb hőszigetelő képességért. 
Ezen ablakok hőátbocsátási tényezőjükkel nem csak az aktuális, hanem a 2021-től várható energetikai követelményeknek is megfelelnek. 

Válasszon ThermoTechnology™ rendszerrel ellátott tetőablakot és garantáltan kevesebbet fizet majd a fűtési energiáért.

A VELUX tetőtéri ablakon át beérkező napfény lehetővé teszi, hogy Ön kevesebbet használja a fűtési energiát télen és a mesterséges megvilágítást egész éven át.

Ha tetőterébe VELUX tetőtéri ablakokon keresztül érkezik a fény, akkor a világításra fordított áramszámla 15-30%-kal is csökkenhet.

Tehát a 3-rétegű üvegezésű, nagyobb ablakfelülettel rendelkező Standard Plus tetőtéri ablakok jövőbiztos hőátbocsátási tényezővel és egyedi hőszigetelési rendszerükkel nem csupán a fűtési, hanem az áramszámlában is megtakarítást jelenthetnek Önnek.

 

Kérje egyedi, személyre szabott árajánlatunkat!